Sää Hämeenlinnassa 18.07.2019 klo 05:29 Etusivu  

 Sääennusteet 
   Hämeenlinnaan  
   Koko maahan  
   Merenkulkijoille  
   Ilmanpaine-ennuste  
   Kelivaroitukset  

 Tilanne 24h aikana  
   Vesitornin sääasema  
   Isobaarikartta  
   Satelliittikuva  

 Säähistoria 
   7 vuorokautta  
   31 vuorokautta  
   Ukkospäivät 
   Tilastot 

 Mobiili 
   Säätiedot  
   Salamat  

 Sekalaiset 
   Linkit  
   Tietoja  
   Uutiset  

 Palaute tekijöille
   Tero Lehtonen  
   Antti Peltonen  

 Yhteensä kävijöitä:Sääpalvelun postituslista

Liity Ainan sääsivun postituslistalle! Saat Hämeenlinnan täsmäsään omaan sähköpostiosoitteeseesi kahdesti päivässä. Kello 09:00 aamulla ja 15:00 iltapäivällä.

Postituslistalle voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen aina-saa-request@centuri.htk.fi ja laittamalla viestiin ainoaksi riviksi(ei otsikkoriville) "subscribe". Paluuviestinä saat vahvistuspyynnön ja vastaamalla tähän viestiin järjestelmä tunnistaa sinut ja liittää listalle. Voit myös käydä osoitteessa: http://centuri.htk.fi/cgi-bin/mailman/listinfo/aina-saa josta löydät ohjeet liittymiseen.

Tämä on varmistustoimenpide jolla pyritään estämään se että postituslistalle ei voida lisätä ketään pilailutarkoituksessa.

Tämän viestin lähetyksen jälkeen saat takaisin viestin joka kertoo että olet nyt listalla. Tulevaisuudessa kaikki listalle tulevat viestit tulevat vain yhdestä osoitteesta. Listalle eivät voi ulkopuoliset lähettää postia eivätkä listalle liittyneetkään. Häirintäyrityksiä seurataan lokitiedostojen avulla ja jatkuvasta häirinnästä seuraa toimenpiteitä.

Listalta voit poistua koska tahansa lähettämällä viestin "unsubscribe" osoitteeseen aina-saa-request@centuri.htk.fi.